Uitvaartvervoer

Wij weten als geen ander dat geen enkele uitvaart hetzelfde is, daarom zien wij elke vervoeraanvraag ook als uniek.

Rouwvervoer Midden Nederland is al sinds 1931 gespecialiseerd in personenvervoer in al zijn facetten, en rouwrijden in het bijzonder. Bij meer dan 25.000 uitvaarten hebben wij in al die jaren het rouwvervoer mogen verzorgen. Logisch dus, dat onze chauffeurs het klappen van de zweep kennen. Zij zijn bekend met de gewoontes bij menig Kerk, Crematorium en begraafplaats, schatten tijden feilloos in, en zijn daardoor een waardevolle hulp op de dag van de plechtigheid.

Omdat op de dag van de uitvaart alles correct- piëteitsvol en vlekkeloos dient te verlopen, levert Rouwvervoer Midden Nederland bij voorkeur via een door de nabestaanden ingeschakelde begrafenisonderneming/uitvaartverzorger. Deze is goed op de hoogte met alle specifieke wensen, en kan deze op een juiste wijze vertalen in een briefing aan de chauffeurs.

Wilt u de auto liever zelf besturen?  Met een moderne lijkwagen mag -  onder strikte voorwaarden  - een nabestaande ook ZELF de overledene naar de laatste rustplaats RIJDEN. Daarbij is altijd begeleiding van een professional, die met raad en daad ter zijde staat. Informeer bijtijds (evt. via uw uitvaartverzorger) naar beschikbaarheid en voorwaarden. Voor rolstoel-gebonden passagiers kunnen we, met goede afspraken, via collegiale inhuur over een antracietgrijze volgbus beschikken. Door deze kleurstelling past het prima in een rouwstoet. De wagen is voorzien van een universeel vastzetsysteem, en getintte ruiten. Ook voor de begeleiding is een zitplaats aanwezig.

Met opzet is er door al die jaren heen gekozen het bedrijf kleinschalig te houden. Het bedrijf kenmerkt zich vooral door de platte organisatiestructuur. Hierdoor zijn er heel korte lijnen tussen medewerkers en management, maar ook directe en korte lijnen tussen het bedrijf en de opdrachtgevers. Het team voor planning en telefoonbeantwoording is klein; veelal zult u te woord gestaan worden door  Geke vdPol. Daardoor kunnen wij u veelal gericht te woord staan. Ook is er op deze wijze veel bekend over de problematiek waar chauffeurs mee te maken hebben en ook veel over de wensen van u als opdrachtgevers. Zo kan heel snel gereageerd en bijgestuurd worden in de meest uiteenlopende situaties. Uitgangspunt is een betrouwbaar- en veilig vervoersysteem.

Op deze wijze zijn wij in staat om de kwaliteit te handhaven die onze vaste klantenkring inmiddels al vele jaren van ons gewend is.

Probleemloos vervoer is ons dagelijks werk.